Barça

Joan Laporta: "S'ha acabat un cicle"

El president del Barça assegura que l'equip masculí està en un procés de renovació i confessa que s'ha perdut la Lliga de manera incomprensible

Redacció Esport3Actualitzat
El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha recollit el premi que reconeix el Barça femení com a millor equip català de l'any passat. El màxim mandatari blaugrana ha assegurat que el club seguirà apostant pel futbol femení i ha deixat clar que a l'equip masculí s'ha acabat un cicle.

"Aquesta Champions ha estat el reconeixement a tota la feina feta per tal que el futbol femení tingui el pes que mereix. El Barça seguirà apostant pel futbol femení. Al masculí, entrarem en un procés de renovació perquè crec que s'ha acabat un cicle i estem treballant."

 

Com ja va avançar TV3, les conseqüències també afectaran els jugadors més veterans: les considerades "vaques sagrades" i fitxatges astronòmics com el de Griezmann també estan en el punt de mira de cara a fer net al vestidor. A la sortida de l'acte, Laporta ha atès els mitjans de comunicació i ha insistit en el seu discurs anterior.

"S'ha perdut la Lliga de manera incomprensible. Parlo de final de cicle i de renovació perquè és el que penso i crec que és el que s'ha de fer. A partir de la setmana vinent anirem prenent una sèrie de decisions que en la mesura que considerem anirem comentant, i ara el que hem de fer és treballar dur i amb eficàcia per tenir un equip molt competitiu per guanyar la Champions i per guanyar Lligues que se'ns estan resistint."

 

La setmana vinent serà el punt de partida per conèixer qui ocuparà la banqueta, quins jugadors són convidats a marxar i els acords amb els nous fitxatges: Eric Garcia, Memphis Depay i el Kun Agüero.

 

Tot condicionat per una situació econòmica precària, d'aquí un parell de setmanes s'ha de saber el resultat definitiu de les auditories encarregades per la nova directiva.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut