Laporta i Yuste han visitat les instal·lacions del Barça l'endemà de les eleccions (@FCBarcelona)
Barça

Laporta podria ser investit president del Barça el 16 de març

Segons ha avançat Oriol Domènech al programa "Onze" d'Esport3, la data més probable per a la investidura oficial de Laporta és el dimarts de la setmana que ve, un cop s'hagi presentat l'aval a la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

L'equip de comunicació de Joan Laporta ha informat que Laporta no compareixerà davant els mitjans de comunicació fins a la roda de premsa que realitzarà molt probablement a l'Auditori 1899 després de ser investit i, per tant, proclamat president del club blaugrana a tots els efectes. Fins llavors, ultima l'aval que ha de presentar a LaLiga i esperarà l'aprovació per part de la patronal.

Segons ha avançat Oriol Domènech al programa "Onze" d'Esport3, la data més probable per a la investidura oficial de Laporta és el dimarts 16 de març un cop s'hagi presentat l'aval a la Lliga, un tràmit que podria estar enllestit la vigília.

Segons aquesta mateixa informació, en un dia molt atapeït l'endemà de ser escollir president del Barça, Laporta ha dinat al Museu d'Història de Catalunya amb el seu equip de campanya i els voluntaris i ha fet un discurs d'agraïment als membres de la seva candidatura. Els pròxims dies, Mateu Alemany serà nomenat director executiu i està previst que Jordi Cruyff es desplaçarà en els pròxims dies fins a la capital catalana abans de ser nomenat com secretari tècnic.

Aquest dimarts, tal com ha informat el Barça i estava previst, Joan Laporta i Rafael Yuste, el seu vicepresident directiu, viatjaran amb l'equip a París convidats pel president de la comissió gestora, Carles Tusquets.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
Anar al contingut