Imatge d'arxiu de Joan Laporta (Foto: EFE)
Laporta ha emès un comunicat
Futbol

Laporta reclama que amb l'arxivament de les diligències per part de la Fiscalia es posi fi al "descrèdit patit"

L'expresident del Barça Joan Laporta ha valorat l'arxivament per part de la Fiscalia Superior de Catalunya de les diligències d'investigació contra ell mateix i diversos directius i executius de l'anterior junta del F. C. Barcelona. En un comunicat, Laporta ha explicat que l'arxivament confirma que "tot plegat es basava en una campanya per desprestigiar la reputació del president i dels gestors del F. C. Barcelona en el període 2003-2010".

Actualitzat
L'expresident del Barça Joan Laporta ha valorat l'arxivament per part de la Fiscalia Superior de Catalunya de les diligències d'investigació contra ell mateix i diversos directius i executius de l'anterior junta del F. C. Barcelona. En un comunicat, Laporta ha explicat que l'arxivament confirma que "tot plegat es basava en una campanya per desprestigiar la reputació del president i dels gestors del F. C. Barcelona en el període 2003-2010".

Segons Laporta, "el contingut d'aquesta denúncia, arxivada el 15 de gener del present any, va ser determinant a l'hora de condicionar el vot dels socis compromissaris en l'Assemblea General de Compromissaris del Barça celebrada el 16 d'octubre del 2010 i en la qual es va decidir interposar una demanda d'acció social de responsabilitat contra l'anterior junta directiva. La sentència de la Fiscalia confirma que no es va produir cap tipus d'irregularitats i que, per tant, la decisió presa en l'esmentada Assemblea es basava en uns fets exposats per l'actual junta directiva del FCB, amb el suport de KPMG, que en cap cas responien a la realitat".

La resolució absolutòria de la Fiscalia Superior de Catalunya ha de servir, segons Laporta, "per posar fi a la campanya de descrèdit que hem patit durant anys. L'arxivament inapel·lable de la denúncia ha de servir perquè s'acrediti definitivament la bona gestió que vam fer al capdavant del F. C. Barcelona i, en definitiva, perquè la veritat acabi imposant-se".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut