Barça

Laporta presenta Sergi Barjuan i demana unitat a la plantilla

El tècnic interí que substituirà Ronald Koeman abans de l'arribada de Xavi Hernández ha dirigit el seu primer entrenament per preparar el pròxim partit de lliga contra l'Alabès

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, ha arribat aquest dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per reunir-se amb la plantilla i presentar Sergi Barjuan als futbolistes.



El tècnic interí que substituirà Ronald Koeman abans de l'arribada de Xavi Hernández ha dirigit a continuació el seu primer entrenament per començar a preparar el pròxim partit de lliga, contra l'Alabès al Camp Nou.

En una sessió de recuperació a porta tancada després de la desfeta contra el Rayo a Vallecas, el club blaugrana ha compartit les primeres imatges del nou tècnic saludant els jugadors al vestidor en una xerrada amb la presència de Laporta i el vicepresident esportiu, Rafa Yuste.

Al vestidor, en el discurs de Joan Laporta als futbolistes, ni una paraula de Xavi. Ha presentat Sergi Barjuan als jugadors i els ha demanat unió en aquests moments complicats. El president blaugrana també ha remarcat que cal estar agraïts a Koeman pel moment en què va agafar l'equip i la feina que ha fet durant aquests mesos.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut