Laporta, en una imatge recent
Barça

Laporta: "No vull entrar en aquest joc perquè desestabilitzaria el Barça"

El precandidat assegura que ja té definida l'estructura esportiva que proposarà als socis, però la revelarà més endavant

Redacció Esport3Actualitzat

En una jornada farcida de noms propis, Joan Laporta s'ha estimat més quedar-ne al marge. Ja ho va advertir el dia que va entrar en l'escena electoral. Jugar la basa de jugadors que són fora del club, com Mbappé o Haaland, podria desestabilitzar el Barça. Diu Laporta que la seva precandidatura ja té definida l'estructura esportiva que proposarà als socis, però la revelarà més endavant.

"No vull entrar en aquest joc. Respecto les propostes dels altres candidats i espero que siguin certes. A més, si parles d'un jugador concret, puges el preu i abaixes el valor del que tu tens en la mateixa posició. Aquesta és la meva experiència com a president."

Tampoc ha volgut entrar a valorar l'aposta del també precandidat Víctor Font per Xavi Hernández o Jordi Cruyff.

"Els conec i els aprecio. Sé que algun dia tindran un paper rellevant al Barça", ha comentat.

Messi i la "mostra de compromís"

Laporta ha celebrat que Messi reconegués, en l'última entrevista a La Sexta, que aparcaria qualsevol decisió sobre el seu futur fins al final de temporada.

"Obre la porta perquè el nou president del Barça li faci una proposta competitiva", ha explicat.

I també veu positiva la reacció del mateix Messi, ahir, al final del Barça-Eibar.

"És una mostra de compromís. Com tots els barcelonistes, va patir. Em va semblar una actitud molt bona. És una mostra de lideratge."

"Un missatge solidari a prop de l'escut"

Joan Laporta ha volgut incidir, durant l'acte d'aquest dimecres, en el compromís que el club hauria de tenir vers els socis i les penyes. Elena Fort, membre de la precandidatura, ha avançat, per exemple, el desig d'incorporar "un missatge solidari a la samarreta".

"Amb Unicef, vam ser pioners. És la millor decisió no esportiva que vam prendre. Hem de ser imaginatius i encara hi ha moltes causes per les quals seguir lluitant. Hi ha missatges al món que són molt potents i que el Barça, en la mesura del possible, tindrà en la samarreta", ha confirmat Laporta.

Miquel Camps, per la seva part, també ha apuntat algunes de les idees que tenen per als aficionats, com "donar preferència al seient lliure als socis no abonats", "crear una borsa de treball per a socis del club" o "consultes telemàtiques per decidir aspectes importants, com el disseny de la samarreta del Barça". Camps també ha proposat la reducció dels mandats presidencials de 6 a 5 anys.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut