Laporta durant la presentació d'Emerson
Barça

Laporta llança un avís a Ilaix: "Per damunt de tot, hi ha el Barça"

El president del Barça s'ha mostrat inflexible amb el jove del planter, que encara no ha donat resposta a l'última proposta de renovació. En relació a Messi, Laporta demana paciència: "Sé que ell es vol quedar i això ho deixa tot ben encaminat"

Redacció Esport3 Actualitzat

Joan Laporta no pensa cedir davant les peticions d'Ilaix Moriba i els seus representants per renovar el contracte. Durant la presentació d'Emerson, el president del Barça ha estat contundent i ha llançat un missatge clar al futbolista del planter. Li ha recordat, d'entrada, que "per damunt de tot, hi ha el Barça".

"Intentarem que aquest cas no es repeteixi. És una situació que no acceptem. Hem d'actuar per llançar un missatge de la política que implantem al planter. Si no vol renovar, té altres solucions. No volem jugadors fets a casa que, tenint un any de contracte, no volen renovar. No ens poden fer aquest tipus de pols. M'agradaria que recapacités, ell i els que el porten. No ens podem permetre promocionar-lo l'últim any que li queda i que després se'n vagi. Qui vulgui marxar és lliure de fer-ho, amb unes condicions."

L'altra renovació pendent és la del capità, Leo Messi. En aquest sentit, Laporta ha demanat paciència... i confiança. "Progressa bé", ha insistit. És el missatge que ha repetit en les últimes setmanes. L'anunci, però, es fa esperar.

"Estem fent tot el possible, però encara no està del tot resolt. Ja vam dir que faríem tot el possible dins de les possibilitats del Barça. Tenim un jugador com el Leo que vol continuar i hem d'aconseguir que continuï. Sé que ell es vol quedar i valoro molt aquest fet. És la seva prioritat. Ho deixa tot ben encaminat."

També s'ha referit a Griezmann. Per a Koeman, hauria de ser intocable, però el seu traspàs podria aportar uns ingressos molt necessaris. Diu Laporta que, si no hi ha cap sorpresa inesperada, el francès seguirà al Camp Nou.

"Griezmann té contents l'entrenador i tots nosaltres. És un professional. Contra l'Stuttgart va lluitar com el que més. Si al mercat no es dona una situació que ell vulgui, té contracte amb el Barça."

Emerson, després d'Alves i Belletti

Per la seva part, Emerson s'ha mostrat molt il·lusionat amb l'aterratge al Camp Nou. El mateix Laporta li ha recordat altres brasilers que, anys enrere, van ocupar la seva demarcació i que van deixar petjada, com Dani Alves o Belletti.

"Són jugadors que van fer història al Camp Nou. Jo tinc Alves com un ídol. És una referència per a molts. Vaig parlar amb ell i em va dir que les coses sortiran bé."

Anar al contingut