BARÇA

Laporta: "Koeman cada cop m'agrada més"

El candidat d'"Estimem el Barça" ha estat el darrer a passar per l'"Onze", d'Esport3, i ha reiterat la seva confiança en el tècnic neerlandès

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ha estat el darrer dels tres candidats a passar pel plató de l'Onze d'Esport3 abans del debat de divendres i les eleccions de diumenge. L'expresident i ara candidat ha fet una valoració de la campanya que ha fet la seva candidatura "Estimem el Barça". Ho ha explicat amb un símil futbolístic d'inspiració cruyffista.

"Hem cotrolat la pilota i hem jugat a un o dos tocs. I de tant en tant hem fet algun gol. Crec que hem fet una bona campanya. Votar Laporta és votar un projecte que ja es va demostrar en la meva època de president que era exitós. Però qui va venir després es va carregar tot allò fins a dur-nos on som ara. Si guanyem, hi haurà un lideratge fort i amb una directiva que sortirà a vendre el Barça al món. Intentarem treure més rendiment dels patrocinis, un aspecte on hi ha molt terreny a recórrer. El 2023 volem arribar als 250 milions d'euros en patrocinis. Ara no arriben a 200."

Laporta ha reiterat novament la seva admiració per la feina que està fent Ronald Koeman al capdavant del primer equip.

"Tinc un gran respecte per Koeman i cada cop m'agrada més. Cada cop el veig més còmode. Cada cop ho està fent millor. I les abraçades de l'altre dia contra el Sevilla eren molt sinceres. Sobre Ramon Planes, no en diré res perquè no vull parlar de noms concrets mentre estan fent la seva feina."

Sobre la figura de Jordi Cruyff com a possible director esportiu (i anunciat per Víctor Font en el seu organigrama esportiu), Laporta ha dit que el valora com a opció de futur.

"Jo tinc molt bona relació amb en Jordi, que té un any més de contracte amb el seu club xinès. Si pensem que pot ser un bon element per al Barça, en parlarem. Però primer hem d'arribar al club, fer una auditoria..., cal fer moltes coses quan arribem. Les coses s'han de fer en el seu moment, degudament, i amb respecte. Jo no descarto a ningú, però ara el meu projecte és el model que ja va funcionar. Jordi i Xavi són actius del barcelonisme que ja han demostrat que volen ajudar el Barça".

Koeman ha dit que, si és president, no apujarà els abonaments dels socis i que donaran facilitats de pagament als socis que estiguin en un moment de dificultat econòmica. Dels seus dos rivals a les urnes, Víctor Font i Toni Freixa, n'ha valorat "la valentia de presentar-se a aquestes eleccions". Sobre les detencions pel cas Barçagate, ha reiterat que no són bones notícies per a la imatge del club i ha demanat respecte per la presumpció d'innocència i per les actuacions policials.

 

ARXIVAT A:
Eleccions BarçaKoeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut