Laporta i Xavi saluden el públic del Camp Nou (Reuters)
Laporta i Xavi saluden el públic del Camp Nou (Reuters)
FUTBOL

Laporta i la clàusula de Xavi: "Tots hem posat de la nostra part"

El president del Barça no ha volgut donar gaires detalls sobre la rescissió del contracte de l'egarenc, però sí que ha deixat entreveure que el pagament ha estat compartit entre el mateix Xavi i l'entitat blaugrana. "Tant ell com el club hem fet el possible per convèncer l'Al-Sadd", ha admès

Redacció Esport3Actualitzat

L'Al-Sadd, al final, no ho va posar tan fàcil per permetre la sortida de Xavi Hernández. El xeic li havia donat la seva paraula que, si venia a buscar-lo el Barça, li obriria la porta de sortida. Però va ser necessari pagar la clàusula de rescissió. Entre el mateix Xavi i el Barça van haver d'afrontar el pagament de cinc milions. Joan Laporta, però, no ha volgut donar gaires detalls sobre el desenllaç de l'operació.

"En relació a les xifres dels contractes, per norma, sempre actuem amb confidencialitat. L'important és que és una rescissió de contracte. Tant Xavi com el club hem fet el possible per convèncer l'Al-Sadd. Tots hem posat de la nostra part. Entre les dues parts hem rescindit el contracte."

 

Laporta no ha anat més enllà. I ha deixat oberta qualsevol col·laboració amb l'Al-Sadd en el futur. "La relació entre els dos clubs ha quedat oberta. Com es traduirà això? Jo ho veurem. Hi ha un Mundial a Qatar", ha explicat.

S'ha allargat més per destacar la figura del nou entrenador blaugrana. "El seu retorn marcarà la història del club", ha afirmat durant la presentació de l'egarenc. El president, però, admet que tindrà una "papereta que no és fàcil".

"Té una situació complicada, amb un equip per fer. El Xavi em va convèncer quan em va dir que podia treure bon rendiment amb aquest equip. Amb l'entusiasme, les ganes i el coneixement que té segur que sortirà bé."

"M'hauria agradat entregar-li un equip en què tot fos més fàcil. Tindrà tota la nostra confiança i el nostre suport. Sempre el tindrà, perquè tenim ganes de repetir coses que vam fer al passat."

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut