Joan Laporta saluda Memphis durant la seva presentació oficial al Camp Nou (EFE/ Quique García)
Barça

Laporta: "Griezmann té contracte en vigor i comptem amb ell"

El president del Barça ha assegurat que el francès entra en els plans del club blaugrana, però ha deixat clar que estan oberts a totes les opcions del mercat perquè la situació és delicada

David CarballoActualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, ha analitzat l'actualitat del mercat blaugrana de fitxatges durant la presentació de Memphis Depay al Camp Nou i ha assegurat amb contundència que compten amb Antoine Griezmann per a la pròxima temporada.

"Griezmann té contracte en vigor i si no es produeixen circumstàncies diferents, nosaltres comptem amb ell. Hi ha hagut moviments en el mercat, és normal. Hi ha hagut interès pel jugador i això mostra la seva qualitat. Tot i això, estem oberts a estudiar totes les oportunitats de mercat que es presentin perquè estem en un moment delicat".

Laporta també ha tornat a parlar de la possible continuïtat de Leo Messi i ha insistit que la voluntat del jugador argentí és la de continuar al club blaugrana.

"El jugador sempre ha dit que vol continuar. Estem progressant amb les negociacions que comporten un contracte d'aquest tipus. Yuste i Alemany estan treballant molt bé. És un desig que tenim tots, volem que Leo segueixi al Barça. És un somni fet realitat. Volem que segueixi molts anys i pugui jugar amb jugadors amb talent com Depay. 

El president blaugrana no ha volgut donar detalls de la negociació amb Messi i s'ha mostrat optimista.

"No comentaré els detalls que queden per arribar a la conclusió el contracte. Estem tots molt satisfets de l'actitud de les dues parts. Es manté a un nivell del que requereix l'operació. Estem posant les cartes damunt de la taula. hem de seguir així. Leo està de vacances i té un equip treballant per poder fer el millor contracte per a les dues parts ".

Per últim, Laporta també s'ha mostrat convençut de la bona predisposició de la lliga per poder complir amb el límit salarial i inscriure als nous fitxatges.

"Els jugadors que anem incorporant poden ser inscrits. Sabem les restriccions que venen motivades per l'herència que tenim. No ho tenim fàcil però s'està treballant molt bé amb LaLiga. Alemany està fent una feina extraordinària, també Yuste i la secretaria tècnica. Hem de seguir les normes. Tenim confiança que, o bé reduint la massa salarial o amb alguna fórmula que sigui acceptable per LaLiga. Veiem bona voluntat per part de LaLiga i també del seu president. Ell és el primer interessat en què jugadors com Depay juguin al Barça però hi ha unes normes i vol que se segueixin. Estem intentant aconseguir l'objectiu d'inscriure jugadors".

Anar al contingut