BARÇA

El Barça no pren cap decisió sobre el futur immediat de Koeman

El tècnic neerlandès continuarà a la banqueta els pròxims partits, tot i el malestar de la totalitat de la junta directiva després de la desfeta contra el Bayern

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça no ha pres cap decisió sobre el futur immediat de Ronald Koeman després de la reunió de la junta directiva. El tècnic neerlandès continuarà a la banqueta els propers partits, tot i el malestar de la totalitat de la junta després de la desfeta contra el Bayern.

5 hores de reunió. De reunió prevista, de junta ordinària, però amb la mala imatge del partit contra el Bayern i la continuïtat de l'entrenador damunt la taula. No era un punt previst a l'ordre del dia, però la trobada dels directius al Camp Nou ha arrencat amb debat al voltant del primer equip de futbol. El president Joan Laporta, el director de futbol Mateu Alemany i els directius coincideixen que l'equip ha de fer un canvi d'imatge radical, però en cap cas han exigit la destitució del tècnic. Ni hi ha diners, ni hi ha recanvi, i es vol donar un vot de confiança a l'entrenador de cara els pròxims partits.

Ara mateix no hi ha un ultimàtum, però Koeman és el primer conscient que si la situació no es reverteix difícilment aguantarà a la banqueta blaugrana.

Malestar de Laporta amb la manera de perdre contra el Bayern

Joan Laporta vol senyals de recuperació immediats: de resultats, però sobretot d'imatge. A la junta li va doldre el 0 a 3 contra els alemanys, però perdre entrava dins dels càlculs dels directius. El que va fer més mal és la manera com van perdre el partit els blaugranes.

Koeman se sap observat amb lupa, i el primer examen el tindrà dilluns contra el Granada. L'afrontarà, a més, amb una plaga de lesions en la plantilla. Potser Ansu Fati arribarà per jugar-hi uns minuts, però no hi seran ni Pedri, ni Alba, ni Braithwaite, ni Agüero, ni Dembélé.

Un panorama que l'obligarà a donar tant sí com no protagonisme als més joves. Balde, Gavi i Demir van ser els més aplaudits contra el Bayern. El futur de Koeman pot ben bé passar per les botes d'aquests jugadors, o altres també joves com Nico González o Riqui Puig, a qui Koeman no ha fet debutar aquesta temporada.

Va ser justament contra el Granada que el Barça va perdre un partit clau en la lluita per la Lliga la temporada passada. Laporta té clavada al pit aquella nit. Ara espera que dilluns la història acabi de manera diferent.

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut