Barça

Laporta: "El que ha fet Koeman no calia"

En un acte amb penyes blaugranes a la localitat de Palos de la Frontera, el president del Barça ha confessat que s'han assabentat de la decisió del tècnic neerlandès poc abans de la seva compareixença

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ha reaccionat al sorprenent comunicat de Ronald Koeman previ al partit de Lliga contra el Cadis. Durant un acte amb penyes blaugranes a la localitat de Palos de la Frontera, el president del Barça ha confessat que s'han assabentat de la decisió del tècnic neerlandès poc abans de la seva compareixença.

"Nosaltres ens n'hem assabentat una mica abans. Evidentment s'ha intentat a través del Departament de Comunicació, així m'ho han dit, que contestés les preguntes perquè tampoc és tan complicat. Estem en uns moments que realment no són fàcils i potser aquesta situació que estem vivint l'ha portat a fer això que crec que ell, si ho ha decidit, és perquè ho havia de fer, però crec que no calia."

El màxim mandatari blaugrana ha tornat a demanar tranquil·litat a l'afició el dia abans del compromís al camp del Cadis.

"Estem en un moment difícil, hem de tenir molta serenitat i esperar que hi hagi un bon resultat demà a Cadis, és el que interessa. Aquestes situacions se superen amb bons resultats, aquesta setmana tenim dos partits molt importants, davant el Cadis i el Llevant. Seguirem endavant, a seguir lluitant."

Per últim, Laporta ha admès que encara no ha parlat amb Koeman després de la polèmica, tot i que prefereix centrar-se en el partit d'aquest dijous i ha insistit que la continuïtat del tècnic dependrà dels resultats.

"Jo soc a Palos, i en aquest sentit és millor baixar la pilota a terra i que demà fem un bon partit a Cadis. Koeman és l'entrenador del Barça i nosaltres, mentre sigui l'entrenador, li donarem tot el suport, i sempre depèn dels resultats i del joc, com hem dit sempre."

Rosendo Romero fa fora els periodistes

Durant aquest acte, el president de la Federació de Penyes Barcelonistes d'Andalusia, Ceuta i Melilla, Rosendo Romero, ha protagonitzat un lamentable incident quan s'ha enfrontant als mitjans i els periodistes que estaven cobrint l'acte mentre Laporta intentava posar pau.

"Marxeu d'aquí, no volem periodistes d'enlloc. Ximples, sou tots uns ximples."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut