Barça

Laporta: "En la gestió de l'anterior junta hi ha actuacions presumptament delictives"

El president blaugrana diu al programa "Onze" de TV3 que no descarten prendre accions judicials contra l'anterior junta. També ha reconegut que van intentar fitxar Neymar però que finalment la situació del fair play ho va impedir.

Xavi LemusActualitzat

Joan Laporta ha repassat l'actualitat blaugrana en l'estrena de la nova etapa del programa "Onze" d'Esport3. Un dels aspectes més contundents del seu discurs ha estat quan ha fet referència a la gestió de l'etapa de Josep Maria Bartomeu i els resultats que ja els han arribat de l'auditoria encarregada.

"Hi ha errors, irregularitats, hi ha situacions que són presumptament delictives. Hi ha d'altres situacions que són presumptes corrupteles. Ara estem fent investigacions internes per veure si s'han de depurar responsabilitats."

Sobre la marxa de Messi, ha deixat clar que ni amb la marxa de Griezmann ni tampoc amb les rebaixes salarials s'hauria pogut quedar Leo Messi al club per culpa del fair play imposat per la Lliga. Ha reconegut que no ha tornat a parlar amb ell i que sí que va veure el seu debut amb el PSG.

"Va ser estrany veure'l amb una altra samarreta i saber que no el tindrem aquí. Sensació estranya i no em va agradar veure'l en un equip rival i amb el qual hem tingut enfrontaments."

I sobre la decisió de marxar al PSG va concloure:

"No em va agradar tampoc, no? Un altre equip que a més a més serà rival, que a més a més hem tingut enfrontaments, no, no..."

En el cas de les rebaixes de sou dels capitans -encara falta per tancar l'acord amb Sergi Roberto-, ha elogiat l'actitud dels jugadors:

"El que han fet és admirable, no crec que ho faci ningú. Ho han fet per barcelonisme, per estar compromesos amb el club. Per mi són uns herois. I ara continuem amb altres jugadors, com per exemple Umtiti."

Sobre la seva relació amb Koeman ha dit que és bona, que parla sovint de futbol amb ell i que té tot el seu suport. I sobre la seva opinió futbolística ha reconegut algun excés:

"M'agrada parlar de futbol i potser en alguna xerrada off the record amb periodistes m'he deixat anar i he comès algun excés. Però això no vol dir que no li tingui respecte i que no tingui el meu suport."

Per últim, Joan Laporta ha confirmat que aquest estiu sí que es va plantejar la possibilitat de fitxar Neymar i que van arribar a parlar amb el jugador.

"Vam intentar fitxar Neymar. En converses que teníem semblava interessant portar-lo i ell estava boig per venir. Però el fair play l'interpretàvem d'una altra manera, però com l'interpreta Tebas aquella oferta no calia ni fer-la."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut