Barça

Laporta desvela l'oferta al Bayern per Lewandowski: "La deuen estar valorant"

El president del Barça no n'ha volgut donar més detalls. "Esperem que la resposta sigui afirmativa", ha confessat

Redacció Esport3Actualitzat

No és cap secret que Robert Lewandowski és l'objectiu prioritari del Barça per al curs 22-23. Fins ara, el Bayern s'ha tancat en banda. No facilitarà la sortida del seu màxim golejador. De fet, ni tan sols ha respost encara a l'oferta que li ha fet arribar el Barça. Així ho ha confessat Joan Laporta durant la presentació d'Andreas Christensen.

"Hem fet una oferta i esperem resposta. I esperem que sigui afirmativa. Hem fet una oferta com correspon al Bayern i la deuen estar valorant."

En tot cas, després de presentar Kessié i Christenen, no s'esperen noves incorporacions en els pròxims dies. Abans, el club ha d'activar una segona operació comercial. El mateix Laporta ha avançat que la següent "palanca" hauria de ser per la cessió d'un 15 per cent dels drets televisius. Malgrat tot, el president també ha deixat la porta oberta a alguna sorpresa.

 

"Fins que no tinguem la segona palanca feta, la regla general és que no incorporarem més jugadors. Però pot haver-hi alguna excepció."

Laporta també s'ha referit a l'estat de Gerard Piqué i ha desvelat que, després de parlar amb el jugador, l'ha vist "amb ganes de fer una bona temporada i molt motivat amb els reforços que estem fent en defensa".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut