La imatge gegant de Joan Laporta s'ha deixat veure just al costat de l'estadi Santiago Bernabéu (@JoanLaportaFCB)
BARÇA

Laporta desembarca a Madrid

El precandidat a la presidència del Barça ha desplegat una pancarta gegant en un edifici al costat del Santiago Bernabéu amb el text "Ganas de volver a veros"

Redacció Esport3Actualitzat

Én una acció al més pur estil Laporta, l'expresident del club i ara precandidat a la presidència ha desembarcat la seva precampanya electoral a Madrid. I ho ha fet amb una acció sorprenent: ha penjat una pancarta de 13 pisos d'alçada en un edifici que està a només 150 metres de l'estadi Santiago Bernabéu. A la pancarta s'hi veu la seva cara i s'hi llegeix el text "Ganas de volver a veros".

 

Diu "que té ganes de tornar-los a veure". I per donar-li una volta més, Laporta s'hi ha passejat -aquest migdia- per davant i ha explicat els motius d'aquesta acció:

Tot just som en temps de precampanya, però segur que serà una de les imatges més comentades d'aquesta cursa electoral a la presidència del Barça.

Joan Laporta és un dels precandidtas a la presidència del Barça que participen a les eleccions que s'han de celebrar el 24 de gener.

TV3 fa un ampli seguiment de les futures eleccions del Barça, en aquest enllaç recollim el minut a minut al voltant d'aquestes eleccions que es fan en un context històric excepcional.

Un altre precandidat, Lluís Fernández Alà, també ha fet aquest diluns una acció rellevant amb l'epidemòleg Oriol Mitjà per garantir la tornada de públic al Camp Nou quan abans possible.

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
Anar al contingut