Barça

Laporta demana que abans de final d'any es resolguin les renovacions de Márquez i Puyol

Joan Laporta ha participat aquest dilluns en la inauguració d'unes jornades de medicina esportiva al Museu de l'Esport de Barcelona. El president blaugrana, que la setmana passada tancava la renovació de Messi, té ara sobre la taula els contractes d'Iniesta, Puyol i Márquez, a qui també voldria renovar abans no acabi l'any. Laporta ha explicat que ja han començat les converses amb l'entorn d'Iniesta per renovar-lo, i que pel que fa a les renovacions de Puyol i Márquez, el club ja ha fet arribar la seva proposta als jugadors i confia a arribar a un acord abans no finalitzi la temporada. Laporta ha volat aquest dilluns a Anglaterra per assistir a l'homenatge de Bobby Robson.

Actualitzat
Laporta ha estat molt clar en les declaracions que ha fet aquest dilluns. Les més destacades han estat les relacionades amb les renovacions, amb Iniesta, Márquez i Puyol com a protagonistes. Laporta ha assegurat que hi ha previst millorar el contracte d'Iniesta, i que en els casos de Márquez i Puyol, ja tenen les propostes de renovació sobre la taula, i ara toca a ells moure fitxa. Amb l'entorn d'Iniesta ja s'ha començat a parlar. El president blaugrana assegura que el millor per al Barça és que tot plegat acabi abans de final d'any.

Laporta també s'ha mostrat molt satisfet per la renovació de Leo Messi, de qui assegura que "és un jugador compromès, i que s'ha erigit com a líder de l'equip". Tot i que ha aclarit que "fent equip és com s'assoleixen els èxits, i això Leo Messi ja ho sap", ha explicat el president del Barça. Messi "és feliç" i això és molt bo per al Barcelona. De Guardiola ha dit que "és un home perfeccionista, que busca l'excel·lent, i que no dóna marge a la relaxació".

Laporta també ha dit que encara és molt aviat per veure quins equips són els millors de la Lliga, ja que "amb només tres partits no es pot saber res". La clau de Laporta per repetir els èxits de la passada temporada és "estar pendent només de nosaltres", i no mirar més enllà.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut