Actualitat blaugrana

Laporta defensa la catalanitat del Barça i Calderón, el prestigi internacional del Madrid

Joan Laporta va ser ahir un dels protagonistes a la Fira de Frankfurt, on va fer una declaració que va tornar a refermar la catalanitat del Barça i el paper que juga el club com ambaixador de la cultura i la llengua catalana arreu del món. El Madrid, des d'avui, ha estat nomenat ambaixador de la "marca Espanya" en una recepció al palau de La Zarzuela. Tots dos presidents tenen molt assumit el que representen els seus clubs mes enllà del futbol.

Actualitzat

Política i esport tornen a barrejar-se. I ho fan de la mà dels presidents de Joan Laporta i Ramón Calderón. El president del Barça va assistir ahir a la Fira de Frankfurt i va tornar a defensar obertament el seu catalanisme amb paraules que han escalfat, de nou, l'entorn mediàtic de Madrid.

El president del Madrid ha rebut l'encaixada de mans del Príncep d'Astúries al Palau de la Zarzuela. El motiu: el club blanc ha estat designat ambaixador honorari de la "marca Espanya". El col·lectiu empresarial que atorga el premi ha reconegut la contribució del Madrid per fomentar el prestigi internacional espanyol.

Nova sessió en família

Per segon dia consecutiu, la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí ha acollit l'entrenament dels pocs jugadors del Barça que no han marxat amb la seva selecció. Ha estat el cas dels porters Valdés i Jorquera i de Sylvinho i Ezquerro. També hem tornat a veure Marc Crosas. Es temia que el del filial s'hagués fet un esquinç al genoll en l'entrenament d'ahir, però al final no ha estat res. Els que s'han quedat al camp de la Masia han estat Oleguer, Zambrotta i Touré. Tots tres segueixen un pla especial de recuperació de les respectives molèsties físiques.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut