Joan Laporta en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Laporta anuncia tres fitxatges per al Barça

Francesc Latorre avança al programa "Onze", d'Esport3, el que el president blaugrana ha donat a conèixer aquest vespre a Pontevedra: el Barça estaria en disposició de fer tres fitxatges al mercat d'hivern

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, és a Pontevedra, on demà el Barça jugarà el partit de Lliga contra el Celta de Vigo. Durant una trobada amb periodistes, Laporta ha fet un anunci important: el Barça estaria en disposició de fer fins a tres fitxatges al mercat d'hivern, unes incorporacions que ja podrien estar parlades amb Xavi.

 

Aquests tres fitxatges es farien sempre que el club pugui donar sortida a alguns jugadors per complir amb el fair play financer.

Ho ha explicat Francesc Latorre en directe al programa "Onze", d'Esport3:

Laporta ha confirmat també l'arribada de Xavi, en una trobada amb la Penya Barcelonista de Marín. El president blaugrana ha confirmat que el contracte del tècnic egarenc està gairebé enllestit. A falta del comunicat oficial, el retorn de l'excapità culer al Camp Nou és imminent i la seva presentació està prevista per a dilluns a la tarda.

Laporta també ha dit durant la seva visita a Marín, a Pontevedra, que al club treballen perquè "un altre jugador" de l'equip guanyi la Pilota d'Or després de la sortida de l'argentí Leo Messi.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut