El MoraBanc Andorra llegint el comunicat de repulsa a l'ACB
Bàsquet

L'Andorra demana a l'ACB que rectifiqui per la voràgine de partits que els fan jugar

El conjunt dels Pirineus, que va estar aturat molts dies per un brot de coronavirus, es troba amb un calendari ple de partits perquè la lliga pugui acabar en la data prevista

Redacció Esport3Actualitzat

Temporada difícil per al MoraBanc Andorra. Les lesions i els contagis en Covid-19 no han permès tenir una continuïtat al conjunt d'Ibon Navarro. Els andorrans es van veure obligats a suspendre alguns dels seus enfrontaments a l'ACB per culpa d'un brot de coronavirus entre els seus jugadors. Ara, però, la lliga els fa jugar tots els partits pendents abans que acabi el calendari de la competició.

El MoraBanc Andorra haurà de jugar 8 partits en 19 dies amb viatges per tota la península Ibèrica. Els desplaçaments a Santiago, Màlaga i Múrcia s'hauran d'intercalar amb partits al Principat. El primer duel a domicili serà aquest dimecres a Saragossa. Davant la voràgine de partits que l'ACB els fa jugar, l'Andorra demana a l'organització que rectifiqui i doni dies lliures als jugadors.

Abans de la sortida cap a la capital aragonesa, els jugadors andorrans, acompanyats del tècnic, Ibon Navarro, han llegit un comunicat de repulsa a l'actitud de l'ACB.

"Només demanem a la lliga poder endarrerir el final de la competició dos dies més tard perquè els nostres jugadors puguin descansar."

"Creiem honestament que després d'un temps d'inactivitat per la Covid tenim legitimitat per fer aquesta petició."

El tècnic, Ibon Navarro, només té disponibles nou jugadors, ja que encara n'hi ha alguns que segueixen contagiats de Covid-19

"Ens resistim a pensar que per aquesta competició, la millor d'Europa, el més important no sigui la salut dels seus protagonistes."

ARXIVAT A:
ACB
Anar al contingut