Gabri Garcia, fins ara tècnic de l'Andorra
Futbol

L'Andorra destitueix Gabri Garcia i incorpora Nacho Castro, fins ara a l'Horta

L'entitat tricolor aposta pel canvi d'entrenador, amb l'equip a vuit punts de la zona de promoció d'ascens i quan queden dotze partits per disputar-se. Fa set partits que els andorrans no guanyen i han sumat, només, tres punts dels últims 21

Jordi SunyerActualitzat

El FC Andorra ha pogut tastar la dificultat de la Segona B i, davant el sotrac esportiu de les últimes jornades, ha decidit canviar de tècnic per intentar reenganxar-se a la zona alta de la classificació, que va ocupar durant una bona part de la primera volta. L'entitat propietat del jugador del Barça Gerard Piqué ha destituït el tècnic, Gabri Garcia, amb qui va assolir l'ascens des de la Primera Catalana la temporada passada. Aquest any 2020, l'Andorra només havia guanyat un partit, la vigília de Reis, contra l'Olot (1-0); des de llavors, tres empats i quatre derrotes han degradat l'equip fins a la novena posició de la classificació, vuit punts per sota de les posicions que permeten jugar les eliminatòries d'ascens. A l'espera del comunicat oficial del club, no queda clar si amb Gabri també marxarà el seu ajudant, Albert Jorquera; el bescanoní podria continuar al club tricolor, però en un altre paper per definir.

El substitut de Gabri a la banqueta serà el tècnic asturià Nacho Castro, establert a Catalunya des de fa més d'una dècada. Castro, nascut a Avilés i exjugador del Barça B des del 1992 fins al 1995, va acabar la seva carrera esportiva a l'Ateneu Deportiu Guíxols, llavors a la Primera Catalana. Tècnic en prevenció de riscos laborals, a Sant Feliu també va començar la seva carrera d'entrenador, que va desenvolupar bàsicament a les comarques de Girona (Peralada, Farners, Girona B) fins que el va contractar l'Horta. La temporada passada, Castro va classificar els del Feliu i Codina per a les eliminatòries d'ascens a Segona B per primer cop a la història del club. Després que se l'hagués relacionat, a començaments de temporada, amb l'Espanyol B, l'asturià té l'oportunitat de lluir la seva proposta de joc associatiu a la categoria de bronze a través del FC Andorra.

Anar al contingut