L'Andorra a la Segona B: els esports al "Catalunya migdia"
Gerard Piqué, propietari de l'Andorra, amb la samarreta de l'equip en una imatge d'arxiu
Futbol

L'Andorra de Gerard Piqué negocia una rebaixa salarial amb jugadors i treballadors

L'equip pirinenc també ajustarà la massa salarial per ajudar la tresoreria del club arran de la crisi provocada pel coronavirus

Santi PadróActualitzat

El CF Andorra, que té com a propietari a Gerard Piqué, està negociant una retallada de salaris amb els jugadors i empleats del club a causa de la crisi provocada pel coronavirus.  Ho ha explicat el director esportiu del club, Jaume Nogués, a l'agència EFE:

"Ha estat una decisió de mutu acord i la veritat és que tothom ha reaccionat bastant bé. Es tracta d'una iniciativa col·lectiva, Gerard Piqué no ens ha proposat res, però si que és veritat que està sempre molt al dia del que passa al club".

Nogués puntualitza que ha estat el club qui ha pres aquesta iniciativa i no el propietari, i també remarca que el percentatge de la rebaixa encara no està acordat:

"No és un 50%, ni un 45%, ni un 40% com s'ha publicat. S'ha de fer a partir d'un mínim i serà un descompte proporcional al sou de cadascú. No serà un percentatge tan elevat, tots tenim bona disposició per aportar en aquesta situació."

Des del club es valora aquesta acció com un acte de solidaritat en aquests moments tan difícils.

"Aquesta rebaixa salarial és un acte de solidaritat. Aquestes coses s'han d'entendre perquè el club deixa d'ingressar uns diners i no pot disposar dels recursos que comptava."

Els jugadors han cobrat íntegrament el sou del mes de març i la mesura de reducció de salaris que s'està estudiant s'aplicaria a partir del mes d'abril i mentre duri el confinament.

Anar al contingut