Shane Larkin, amb 21 punts, ha liderat la segona victòria de l'Efes contra el Reial Madrid (@AnadoluEfesSK)
Eurolliga

L'Anadolu Efes esborra el Reial Madrid i el deixa a un pas de l'eliminació (91-68)

Com ja va passar en el primer duel de la sèrie a Istanbul, els turcs han estat molt superiors i s'han situat a una victòria de la Final Four

David CarballoActualitzat

L'Anadolu Efes ha tornat a superar amb contundència el Reial Madrid per 91 a 68 en el segon partit del play-off dels quarts de final de l'Eurolliga i s'ha situat a només un triomf de la Final Four. Com ja va passar en el primer duel de la sèrie a Istanbul, els turcs han estat molt superiors i han deixat els blancs a un pas de l'eliminació.

Sense el lesionat Walter Tavares, l'equip de Pablo Laso sempre ha anat a remolc de l'Efes en el marcador i al descans ja perdia per 12 punts de diferència (44-32). Shane Larkin ha estat imparable en els dos primers quarts i ha liderat un nou festival ofensiu dels locals. En el tercer període, un recuperat Micic ha agafat el relleu i l'avantatge s'ha ampliat fins als 20 punts (68-48).

En l'últim quart tampoc ha arribat la reacció del Madrid i l'Efes ha acabat escombrant els blancs de la pista. Ara, l'eliminatòria es trasllada a la capital espanyola, on el Madrid està obligat a guanyar els dos partits per forçar el cinquè i definitiu. Una quimera veient la superioritat dels turcs en els dos primers assalts.