EFE/EPA/TOLGA BOZOGLU
Eurolliga

L'Anadolu Efes destrossa el Reial Madrid en el primer partit dels quarts de final (90-63)

Els turcs han passat per sobre dels blancs després del descans i han acabat sumant un contundent triomf per 27 punts de diferència

David CarballoActualitzat

L'Anadolu Efes no ha tingut pietat del Reial Madrid en el primer partit dels quarts de final de l'Eurolliga. Els turcs han passat per sobre dels blancs després del descans i han acabat sumant un contundent triomf per 27 punts de diferència (90-63).

L'equip de Pablo Laso ha començat dominant de la mà d'un inspirat Laprovittola, però l'Efes ha reaccionat i ha estat capaç de capgirar el resultat advers en el segon quart. Al descans, s'ha arribat amb un ajustat 44 a 40 favorable als locals.

La igualtat dels primers 20 minuts s'ha trencat a partir del tercer quart. El Madrid ha estat molt erràtic en el tir exterior i els turcs, amb un parcial d'11 a 2, han començat a obrir forat.

L'Efes ha afrontat l'últim període amb 14 punts d'avantatge (64-50), una diferència que s'ha anat incrementant de manera contundent en el tram final. El Madrid ha acabat baixant els braços davant la superioritat local i s'ha emportat un dur correctiu en el primer duel de l'eliminatòria. L'única nota negativa per a l'Efes ha estat la lesió de Micic, que amb el partit decidit no ha jugat per precaució els últims minuts.