Barça

Lamine Yamal lliga el seu futur al Barça fins al 2026

Amb la renovació de Lamine Yamal per 3 anys, el Barça s'assegura la continuïtat del jugador que s'ha de convertir amb el temps en el pal de paller del club a nivell esportiu

Xavi LemusActualitzat

Lamine Yamal continuarà vestint la samarreta blaugrana durant molt de temps, si les lesions o el seu rendiment no li condicionen el futur. El Barça ja fa temps que té lligat el seu nou contracte, i aquest dilluns ho ha fet oficial. En principi, el seu vincle amb el club finalitzava el juny del 2024, i ara renovarà per 3 temporades més, el màxim que permet la legislació vigent en el cas de jugadors menors d'edat.

La intenció és ampliar el contracte cinc temporades més quan el jugador faci 18 anys. La clàusula de rescissió serà de 1.000 milions d'euros.

El jove davanter català s'ha convertit en la gran sensació del que portem de temporada. Amb les seves aparicions ha demostrat el seu gran talent, un extrem que desequilibra, que dona profunditat a l'equip, que pot jugar per dins i per fora, i a qui no li pesa la pressió malgrat els seus 16 anys.

Va debutar el curs anterior contra el Betis amb tan sols 15 anys, i es va convertir en el jugador més jove de vestir la samarreta del primer equip. Però està sent en aquesta campanya quan està tenint un gran protagonisme.

Xavi, conscient de la seva joventut, intenta dosificar les seves aparicions, sobretot pensant en un físic encara en formació. Però les seves actuacions destacades cada cop li donen més minuts sobre la gespa.

Sense anar més lluny, una rematada seva, posteriorment desviada per Sergio Ramos, es va convertir en el gol de la victòria contra el Sevilla a l'últim partit de Lliga. Una demostració que si la seva progressió no s'atura apunta a ser un dels cracs més destacats del panorama futbolístic continental.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut