El primer moment en què el xef aconsegueix accedir fins a l'estrella del torneig, Leo Messi
El primer moment en què el xef aconsegueix accedir fins a l'estrella del torneig, Leo Messi
futbol

L'amarga final del Mundial de Salt Bae: Messi li fa la cobra i la FIFA l'investiga

A banda d'incomodar els campions, el xef turc va tocar i petonejar el trofeu sense ser cap autoritat pública

Redacció Esport3Actualitzat

El xef turc Nusret Gökçe, conegut com a Salt Bae per la seva curiosa manera de salar els filets, s'ha convertit en l'amarg protagonista del postpartit de la final del Mundial.

El cuiner apareix en un bon nombre d'imatges de la celebració de l'"albiceleste" perseguint els jugadors a la mateixa gespa de l'estadi de Lusail per fotografiar-se amb el trofeu. Aquest propietari d'un restaurant a Doha freqüentat per futbolistes de totes les latituds estava convençut que algun dels seus il·lustres clients li deixaria la copa, daurada com els seus trossos de carn.

Quan ho va aconseguir, la va petonejar i ho va aprofitar per penjar fins a cinc publicacions a les xarxes. Ara, la FIFA investiga aquest fet, un privilegi només reservat als jugadors i autoritat públiques, i l'accés "indegut" al camp que va donar lloc al seu comportament "invasiu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

L'actitud del cuiner va incomodar més d'un futbolista, en especial Leo Messi, que no sabia com evitar-lo. Fins al punt que el crac li va fer una cobra, com mostra la seqüència del moment.

A l'espera del que resolgui la FIFA, la primera conseqüència per a Salt Bae ha estat veure com li retiraven la invitació a la final del US Open Cup 2023, l'equivalent a la Copa de futbol dels Estats Units.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut