LaMarcus Aldridge en un partit amb els Nets (EFE)
NBA

LaMarcus Aldridge deixa el bàsquet per problemes cardíacs

Durant l'últim partit disputat, el jugador es va preocupar per un ritme cardíac anormal i va decidir sotmetre's a unes proves que han confirmat la pitjor notícia per a ell

Redacció Esport3Actualitzat

LaMarcus Aldridge es trobava davant d'un dels reptes més importants de la seva carrera esportiva: guanyar l'anell de l'NBA. El pivot havia fitxat pels Brooklyn Nets, que havien fet un dels millors equips que es recorden, amb cinc grans estrelles. Al costat de Kyrie Irving, James Harden, Kevin Durant i Blake Griffin, Aldridge formava part de l'anomenat "big five".

El pivot, però, ha rebut la pitjor notícia que pot rebre un esportista. Unes proves mèdiques li han diagnosticat uns problemes al cor que l'obliguen a deixar el bàsquet. La nit anterior, durant el seu últim partit, Aldridge havia notat unes molèsties que no eren normals, i que a la nit es van incrementar. Davant la situació, LaMarcus Aldridge va demanar al seu equip que li fessin unes proves per sortir de dubtes i que al final han estat determinants.

El jugador ho ha explicat a les xarxes socials amb aquesta emotiva carta de comiat:

"Mai saps quan alguna cosa pot arribar a la seva fi, per tant, assegura't de gaudir-ho cada dia. Jo puc dir que ho he fet."

 

Comiat de Pau Gasol

El jugador català ha volgut enviar unes paraules a qui va ser el seu company als Sant Antonio Spurs.

"La salut i la família han de ser el primer! Felicitats a tu i la teva família per aquesta espectacular carrera. Realment vaig gaudir del temps que vam estar junts a dintre i fora de la pista."

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut