No ets tu, Ronald; soc jo
Ronald Koeman observa el partit contra el Granada des de la banqueta del Camp Nou (Europa Press)
Futbol

La Lliga obre una escletxa per a un recanvi de Ronald Koeman

Tot i que el Barça continua superant els límits salarials que marca el fair-play financer, la patronal permetria que el club blaugrana es gastés 3,9 milions d'euros (un 4% addicional del nou límit salarial) en la contractació d'un nou cos tècnic

Redacció d'Esport3Actualitzat

Ronald Koeman és a la corda fluixa. Els resultats de l'equip en aquest inici de temporada no han acompanyat el tècnic neerlandès i les tibantors amb Joan Laporta han estat una constant des de la derrota contra el Bayern de Munic (0-3) en la jornada inaugural de la Lliga de Campions.

Els rumors sobre la seva possible destitució com a tècnic blaugrana han sobrevolat el Camp Nou, però tot i que l'entitat barcelonista ja supera els límits salarials que marca el control financer de LaLliga, la patronal obre la possibilitat a la contractació d'un nou entrenador.

 

En el cas d'una hipotètica destitució de Ronald Koeman, que té contracte fins al 2022, l'entitat blaugrana podria dedicar 3,9 milions d'euros (un 4% dels 97 milions del límit salarial de la plantilla) al nou cos tècnic. Així ho ha explicat el director general corporatiu de LaLliga, José Guerra:

"Entenem que si un club necessita variar una dinàmica negativa i ja està excedit en el límit salarial ha de poder fer un canvi en la plantilla i podrà destinar-hi un 4% del nou límit salarial."

Les últimes setmanes s'ha parlat de Robert Martínez, Òscar Garcia o Xavi Hernández, com a possibles substituts de l'actual entrenador del Barça. El Barça ja sap quants diners podrà destinar a la seva contractació.

ARXIVAT A:
Koeman
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut