Juergen Droessiger, el primer pilot que abandona el Dakar
Dakar

L'alemany Juergen Droessiger és el primer pilot que abandona el Dakar 2018

Droessiger es va accidentar a la carretera Panamericana Sud del Perú, quan feia el tram d'enllaç entre les ciutats de Lima i Pisco per arribar al punt de partida de l'únic segment especial del dia

Actualitzat

El motociclista alemany Juergen Droessiger és el primer pilot que es retira del Dakar 2018 després d'accidentar-se en la primera etapa del ral·li, que discorre entre les ciutats peruanes de Lima i Pisco. Droessiger es va accidentar a la carretera Panamericana Sud del Perú, quan feia el tram d'enllaç entre les ciutats de Lima i Pisco per arribar al punt de partida de l'únic segment especial del dia.

L'alemany abandona així la competició sense ni tan sols haver entrat en competició, ja que només va poder participar en el podi simbòlic de sortida que es va fer aquest matí a Lima.  

Al voltant de 337 vehicles van començar aquest dissabte, dia de Reis, la quaranta edició del Dakar, la desena que es fa a Sud-amèrica, amb una etapa inicial de 273 quilòmetres, dels quals només 31 van ser cronometrats, amb victòria del britànic Sam Sunderland (KTM) en motos i del qatarià Nasser al-Attiyah (Toyota) en cotxes.

Anar al contingut