Degenkolb ha guanyat una etapa molt dura del Tour de França (@LeTour)
Ciclisme

L'alemany John Degenkolb guanya l'etapa de les llambordes

I Greg van Avermaet manté el mallot groc de líder del Tour

Actualitzat

John Degenkolb (Trek) ha guanyat la novena etapa del Tour de França, que s'ha disputat entre Arras i Roubaix amb un recorregut de 156,5 quilòmetres. L'alemany, que s'ha imposat a l'esprint als seus companys d'escapada, els belgues Greg van Avermaet (BMC) i Yves Lampaert (Quick Step), ha aconseguit el seu primer triomf en la ronda francesa.

Degenkolb ha invertit 3h.24.26 en el recorregut de la jornada, que tenia una part del traçat sobre llambordes. Després de Degenkolb, Van Avermaet i Lampaert ha arribat un grup amb Sagan a 18 segons, i a 26 els grans favorits: Valverde, Froome, Dumoulin, Quintana i Mikel Landa.

Greg van Avermaet continua com a líder del Tour. Avantatja en 43 segons el britànic Geraint Thomas (Sky) i en 44 el belga Philippe Gilbert (Quick Step). Valverde és cinquè a 1.31 i Landa, desè a 1.42.

Una de les notícies de la jornada al Tour ha estat la caiguda massiva, només començar l'etapa, que ha provocat les retirades de l'australià Richie Porte (BMC) i de l'espanyol José Joaquín Rojas (Movistar). Porte era un dels favorits per a la victòria final a París. Aquest dilluns el Tour de França gaudirà de la primera jornda de descans.

Al final de l'etapa, Degenkolb no ha pogut contenir les llàgrimes d'alegria.

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut