Els jugadors de l'Alcorcón a començament de temporada (www.adalcorcon.com)
Els jugadors de l'Alcorcón a començament de temporada (www.adalcorcon.com)
Futbol

L'Alcorcón, el següent rival del Nàstic, aprofitarà el partit per organitzar una recollida solidària d'aliments

El Nàstic jugarà diumenge vinent al camp de l'Alcorcón, un equip ficat, com els tarragonins, en la lluita per l'ascens. Els madrilenys, en el marc d'una iniciativa solidària, regalaran una entrada als que portin menjar per lliurar al Banc d'Aliments.

Actualitzat

La Federació de Penyes de l'Alcorcón, el rival de la propera jornada del Nàstic de Tarragona (diumenge a les 17:00), aprofitarà el partit entre els dos equips per fer una recollida de menjar per lliurar-lo al Banc d'Aliments i ajudar d'aquesta manera a nombroses famílies del municipi que passen per un mal moment. El club madrileny col·laborarà amb els seus aficionats regalant una entrada a tots els que donin un mínim de dos quilos de menjar.

Les recomanacions dels promotors de la campanya són portar productes d'especial necessitat com llegums, pasta, arròs, oli, farina, sucre, llet, menjar infantil, conserves de peix i productes d'higiene personal. Es podran fer les donacions des d'una hora i mitja abans del començament d'aquest duel entre dos rivals que lluiten pels llocs d'ascens a Primera com l'Alcorcón, vuitè classificat amb 41 punts, i el Nàstic, cinquè amb 43.

Anar al contingut