L'Alcorcón derrota 2 a 0 un Llagostera sense capacitat ofensiva

El Llagostera segueix penúltim de la Lliga Adelante després de perdre al camp de l'Alcorcón per 2 a 0. David Rodríguez, autor dels dos gols, ha estat el seu botxí. En les últimes 7 jornades, l'equip només ha pogut sumar 2 punts.

L'Alcorcón ha dominat el Llagostera des del començament. En el minut 10, i sota la pluja, a René li ha relliscat la pilota de las mans en un xut de l'equip madrileny. El porter tampoc ha estat encertat en la jugada del primer gol local en el minut 17. David Rodríguez, després de recollir una passada llarga, ha marcat elevant la pilota per sobre de la sortida precipitada del meta del Llagostera. En el minut 37 René ha fet esmena aturant a boca de canó una rematada de cap del golejador de la nit.

En el minut 57 David Rodríguez ha batut novament René, en aquesta ocasió amb un fort xut en una rematada des del punt de penal. L'Alcorcón, amb el marcador clarament al seu favor i la pluja que no parava de caure, ha baixat el ritme davant la incapacitat del Llagostera per crear perill. Aquesta és l'assignatura pendent de l'equip, que després de 12 jornades disputades només ha marcat 5 gols.