russell Westbrook (Lakers) discutint amb Darius Bazley (Thunders) en un moment del partit (Reuters)
Bàsquet

Lakers i Nets, gegants amb peus de fang

Els equips de Los Angeles i Brooklyn, que partien amb l'etiqueta de màxims favorits, han tingut un inici de temporada més discret de l'esperat

Actualitzat

L'inici de l'NBA no ha deixat indiferent a ningú. Sorpreses positives d'equips que a priori haurien de tenir un rendiment més discret i viceversa. La viva imatge de les sorpreses negatives són dues de les franquícies que apareixen com a favorites a les cases d'apostes. Brooklyn Nets i Los Angeles Lakers no acaben d'arrancar i aquesta matinada de dijous han tornat a perdre tots dos equips. L'equip californià, sense LeBron James per una lesió al turmell, ha perdut contra els Thunder (115-123) després de desaprofitar un avantatge de 26 punts sobre l'equip d'Oklahoma. La bona actuació d'Anthony Davies (30 punts i 8 rebots) sumat al primer triple doble de Westbrook (20 punts, 14 rebots, 13 assistències) amb els Lakers no n'hi ha hagut prou per tancar el partit abans de l'últim quart. Shai Gilgeous-Alexander ha liderat l'ofensiva dels Thunder amb 27 punts per aconseguir la primera victòria d'una franquícia que està en reconstrucció.

A la conferència est, els Nets també han perdut contra els Miami Heat (106-93). L'equip liderat per Kevin Durant (25 punts i 11 rebots) sembla que està trobant a faltar Kyrie Irving, que de moment no té previst que s'incorpori a l'equip amb la polèmica de les vacunes. La segona espasa hauria de ser James Harden, però la nova política de l'NBA a l'hora de xiular faltes de tir està deixant l'escolta amb números més discrets dels que acostumava a fer amb els Houston Rockets. Els Heat, que s'han reforçat prou bé a l'agència lliure sense tenir una superestrella, compten amb un bon quintet inicial i bons complements des de la banqueta.

Tant Lakers com Nets tenen un balanç negatiu (dues victòries i tres derrotes). La temporada no ha fet més que començar, però aquestes dues franquícies estan obligades a revertir la situació i posicionar-se a les posicions altes de les seves respectives conferències.

Una de les sorpreses inesperades aquest inici de temporada és el bon rendiment que estan tenint els Cavaliers de Ricky Rubio. Els Cavs han guanyat contra els Clippers (92-79) i segueixen mostrant una versió molt sòlida en defensa. El base del Masnou està exercint de sisè home per l'equip d'Ohio i amb una aportació ofensiva (15 punts i 3 assistències) més que digne aquesta matinada.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut