Bàsquet

L'Akasvayu Girona presenta Pedro Martínez com a nou entrenador

L'Akasvayu Girona ha presentat aquest migdia de forma oficial Pedro Martínez com a nou entrenador en substitució de Svetislav Pesic, que ahir ja va rescindir el seu contracte amb el club i es va comprometre amb el Dinamo de Moscou. Martínez té una àmplia experiència a les banquetes de l'ACB i actualment estava sense equip després que l'Estudiantes el va acomiadar a meitat de temporada. El nou tècnic ha firmat per una temporada amb opció a una altra i disposarà d'un pressupost similar al de l'any passat per confeccionar la plantilla.

Actualitzat

A Figueres, al Patronat de la Catequística, seu del club bàsquet ADEPAF, aquest migdia han fet l'acte de presentació oficial de Pedro Martínez com a nou entrenador de l'Akasvayu Girona. A l'hora de definir els seus objectius personals i esportius ha volgut destacar l'actual grau d'ambició del club gironí. Pedro Martínez ha explicat que encara no té ben definit quins canvis farà a la plantilla de l'Akasvayu Girona. Però, en aquest sentit, ha anunciat que preveu haver de pendre algunes decisions difícils.

El nou entrenador de l'Akasvayu Girona, per la seva experiència d'haver-lo visitat repetidament com a rival, considera que el Pavelló de Fontajau és un dels millors de tota la Lliga ACB. També ha destacat les qualitats dels aficionats gironins, però tot i això ha explicat que espera i desitja poder portar més públic als partits. En l'acte de presentació de Pedro Martínez, el director general del Club Bàsquet Girona, Antoni Maceiras, ha anunciat que per a la confecció de la plantilla es destinarà una partida econòmica molt similar a la de temporada anterior.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut