Bàsquet

L'Akasvayu Girona necessita tancar la crisi de resultats davant el líder, l'Unicaja de Màlaga

Després de tres derrotes consecutives davant equips de la zona baixa de la taula -Fórum, Menorca i Alacant-, l'Akasvayu Girona ha de tancar aquest dissabte la crisi de resultats, encara que per fer-ho haurà de guanyar el líder, l'Unicaja. El partit té un accent especial, després d'haver transcendit aquesta mateixa setmana l'interès dels gironins pel pivot de l'Unicaja Jorge Garbajosa per la temporada que ve, operació en la qual Fran Vázquez podria tornar a Màlaga com a moneda de canvi.

Actualitzat

En l'aspecte esportiu, l'Akasvayu disposarà de tota la plantilla al complet, a excepció de Federico Kammerichs, que es perdrà el seu tercer partit consecutiu. En els últims partits l'Akasvayu s'ha mostrat més fiable contra rivals més forts que contra els teòricament més febles. Així ho demostren els resultats que s'han donat fins ara.

Un fet que s'ha de tenir en compte és que l'Akasvayu jugarà a la seva pista, on ha perdut els últims compromisos, davant Fórum i Menorca. En l'últim partit la grada va xiular l'equip i es va quedar mig buida abans del final del partit.

Anar al contingut