Bàsquet

L'Ajuntament de Badalona manté l'acord de patrocini amb el Joventut, però no aclareix els terminis de pagament

L'alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, ha desmentit que l'Ajuntament s'hagi fet enrere en l'acord de patrocini que té amb la Penya, segons el qual el club verd-i-negre hauria de cobrar 3,2 milions d'euros, però no ha aclarit els terminis del pagament dels diners al club badaloní

L'Ajuntament de Badalona ha reiterat la plena validesa dels acords econòmics que té amb el Divina Seguros Joventut de Badalona, que està en una delicadíssima situació econòmica que posa en perill la continuïtat del club verd-i-negre, després de la reunió a tres bandes entre el consistori, el club i la Fundació Badalona Capital Europea del bàsquet.

L'alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, ha desmentit que l'Ajuntament s'hagi fet enrere en l'acord de patrocini que té amb la Penya, segons el qual el club verd-i-negre hauria de cobrar 3,2 milions d'euros, però no ha aclarit els terminis del pagament dels diners al conjunt badaloní.

"El fet de saber que la Fiscalia estava investigant la Fundació, ha obligat la Fundació a revisar l'acord i ha situat l'Ajuntament en alerta. En cap moment, però, ens hem qüestionat el patrocini del Joventut. El compromís és vigent i actiu. Hi ha hagut molta informació, alguna d'infundada i confusa, i em toca desmentir-ho."

El Consell d'Administració prendrà mesures aquest dijous

Els representants de la Penya que eren a la reunió han marxat sense voler fer declaracions als mitjans de comunicació. Passades unes hores, el conjunt verd-i-negre ha emès un comunicat oficial per informar que la reunió entre les tres parts no ha tingut resultats satisfactoris i que aquest dijous hi haurà una nova reunió per intentar desencallar la situació. Posteriorment, el Consell d'Administració del club es reunirà per adoptar les mesures pertinents i informarà de les decisions preses sobre la qüestió.

NOTÍCIES RELACIONADES