Futbol

L'equipació de l'Ajax inspirada en Bob Marley, prohibida a la Champions

La UEFA ha justificat la seva negativa en considerar-la "una expressió diferent al logo de club o dels patrocinadors perquè no es permeten altres expressions"

Redacció Esport3Actualitzat

L'afició de l'Ajax fa temps que té un vincle estret amb Bob Marley. Per ser exactes, aproximadament des del 2008, quan va escollir de manera espontània una de les cançons més populars del desaparegut cantant jamiacà, "Three little birds", per acompanyar l'equip. La cançó s'ha anat convertint amb el temps en l'himne oficiós de l'equip i és cantada per l'afició quan sona per megafonia.

Aquest lligam ha anat un pas més enllà amb la presentació de la nova tercera equipació de l'equip, de color negre com a base, però amb el verd, el groc i el vermell de la bandera rastafari, el moviment lligat a la música "reggae" i al seu màxim representant, Bob Marley, com a principals representants. El disseny de la samarreta inclou com a detall els tres ocells petits que protagonitzen la cançó, just a sota de les tres creus que simbolitzen la ciutat d'Amsterdam.  

Anar al contingut