Futbol internacional

L'Ajax goleja el Feyenoord en el partit de tornada i es proclama campió de la Copa holandesa (1-4)

L'Ajax d'Amsterdam és el nou guanyador de la Copa holandesa. El conjunt que dirigeix Martin Jol va certificar la superioritat que ja havia demostrat al partit d'anada contra el Feyenoord, que va guanyar per 2 a 0. Luis Suárez va obrir la llauna a la primera meitat, amb un xut des de fora de l'àrea. I, al segon temps, Siem de Jong va continuar ampliant distàncies amb un gol al minut 64. Tomasson, de falta directa, va mirar de retallar distàncies pel Feyenoord amb l'1 a 2. Però l'Ajax no semblava disposat a perdre l'ocasió d'aixecar un títol i Luis Suárez i De Jong van repetir de cara a porteria, el primer al minut 77 i el segon al 82, dues dianes més que posaven l'aclaparador i definitiu 1 a 4.

Un marcador amb el qual l'Ajax s'adjudicava la 14a Copa holandesa al seu palmarès i es treia el mal regust de la Lliga, on s'ha quedat a només un punt del guanyador, el Twente.