Frenkie de Jong, en una imatge recent (EFE)
Futbol

L'Ajax, amb tots els números de proclamar-se campió d'Holanda en el partit de comiat de Frenkie de Jong

El nou jugador blaugrana s'acomiadarà de l'Ajax en un partit que servirà a l'equip d'Amsterdam, molt probablement, per firmar el doblet

J. A. AisaActualitzat

Frenkie de Jong disputarà el seu últim partit de Lliga aquest dimecres amb l'Ajax amb tots els números de proclamar-se campió. Només una hecatombe impensable pot evitar que l'equip d'Amsterdam guanyi la Lliga holandesa. En partit corresponent a l'última jornada, l'Ajax juga al camp del De Graafschap. Només si perdés per golejada i el PSV Eindhoven guanyés també per golejada contra l'Heracles, els "ajacied" perdrien el campionat.

És per això que tot el club destil·la eufòria, com s'ha demostrat a les instal·lacions de l'Ajax en el comiat de Frenkie de Jong abans de la seva incorporació al Barça.

Serà l'últim partit de De Jong amb l'Ajax i també -molt possiblement- el de Matthijs de Ligt, que podria acompanyar el seu amic al Camp Nou. En canvi, qui no marxarà és el tècnic, Erik ten Hag, que vol allargar la seva estada al club després de conquerir el doblet aquesta temporada.

Anar al contingut