Enduro

Laia Sanz guanya el sisè mundial d'enduro

La pilot catalana en tenia prou amb una vuitena posició en la prova d'aquest diumenge per emportar-se el seu vintè títol

Redacció Esport3Actualitzat

Laia Sanz ho ha tornat a fer. La pilot de Gas Gas ha estat la més ràpida al GP de França, última prova del calendari, per conquerir de nou el títol del món. I no és la primera ni la segona vegada que ho fa. Amb aquesta nova corona mundial, Sanz en suma sis a enduro i vint en general. Una fita que només està a l'abast de pilots com la de Corbera de Llobregat.

Després de la victòria d'ahir a la cursa 1, la catalana en tenia prou d'acabar en vuitena posició en la jornada d'aquest diumenge al GP de França. Però Laia Sanz no s'ha conformat i ha tornat a ocupar la primera posició, amb què suma la cinquena victòria de la temporada. El títol arriba tan sols un mes després de guanyar el 14è mundial de trial.

Josep Garcia, campió d'Enduro2

El pilot de Súria s'ha proclamat campió del món de la categoria d'Enduro2. El pilot de KTM va lluitar durant les nou proves especials de la primera jornada del GP de França per sumar 20 punts i treure pràcticament 14 segons a Steve Holcombe. El resultat ha estat suficient per poder aconseguir la corona mundial.

"Ha estat un dia perfecte per a mi. Estic molt content de guanyar el títol aquí. Durant tot el dia m'han passat moltes coses pel cap, però al final ha sortit tot bé. Tornar al campionat després de tres anys d'absència i guanyar el títol és un somni fet realitat."

Jaume Betriu, cubcampió a Enduro3

Jaume Betriu ha tancat la temporada 2021 amb un subcampionat a la categoria d'Enduro3. El català aconsegueix aquesta posició per segon any consecutiu, després d'haver acabat entre els dos millors llocs en totes les proves excepte una. En el GP de França, última cita del calendari, Betriu ha tornat a lluitar des de l'inici de la prova per la victòria.

Les millors imatges del GP de França:

ARXIVAT A:
Laia Sanz
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut