Trial

Laia Sanz es proclama campiona del món de trial per 12a vegada a Tramelan (Suïssa)

Laia Sanz s'ha proclamat campiona del món de trial per 12a vegada. La pilot de Corbera de Llobregat ha ampliat el seu espectacular palmarès a la localitat suïssa de Tramelan en una prova disputada sota la pluja i encara arrossegant la lesió al peu dret.

Actualitzat
Laia Sanz s'ha proclamat campiona del món de trial per 12a vegada. La pilot de Corbera de Llobregat ha ampliat el seu espectacular palmarès a la localitat suïssa de Tramelan en una prova disputada sota la pluja i encara arrossegant la lesió al peu dret. Tot i no està recuperada al cent per cent d'aquestes molèsties físiques, Sanz, que va aixecar el seu primer títol mundial amb 14 anys, ha tornat a demostrar una vegada més que és la dominadora absoluta d'aquesta disciplina.

La pilot de l'escuderia Gas-Gas ha segellat el títol mundial després d'una titànica lluita amb la britànica d'Ossa Emma Bristow. Bristow, segona l'any passat per darrere de Sanz, ha posat tota la pressió que ha pogut sobre la catalana en trams amb molta humitat i molt relliscosos després de les pluges que van caure ahir a la nit. No obstant això, la britànica ha finalitzat a set marques de la campiona mundial i s'ha hagut de tornar a conformar un any més amb el subcampionat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut