El Barça seria menys competitiu sense Dembélé?
Dembélé en una imatge recent (Reuters)
Barça

L'agent de Dembélé ataca el Barça: "El perdran ells sols"

Moussa Sissoko, representant de Dembélé, ha parlat sobre la renovació del jugador francès i ha criticat els dirigents blaugranes

Redacció Esport3Actualitzat

La telenovel·la de la renovació de Dembélé sembla no tenir final. En les negociacions per renovar el seu contracte amb el Barça, els dirigents culers van presentar una oferta al jugador francès, però amenaçant-lo que si no renova podria passar la resta de la temporada veient els partits des de la grada.

Sobre aquest fet, Moussa Sissoko, representant de l'actual jugador del Barça, ha explicat que aquesta pressió no funciona amb ells.

"Aquest és un cop de pressió que no funciona amb la gent com nosaltres. Potser pot funcionar amb agents que fan amiguisme amb el FC Barcelona. No és el meu cas, jo soc aquí per defensar els interessos del meu jugador."

Sobre l'oferta de renovació que els va presentar el club blaugrana, l'agent i el jugador van presentar les seves demandes.

"No som aquí per alimentar els debats de les xarxes socials, però cal dir la veritat. Sí, tenim grans exigències, tanmateix ja hem demostrat que les opcions de carrera d'Ousmane no estaven dictades pels diners, en cas contrari no seria aquí. En segon lloc, si el Barça volgués negociar, podria haver intentat asseure's a la taula amb nosaltres per debatre. Tret que no hi hagi discussió ni amenaces de no jugar més. I està prohibit. Farem valer els drets d'Ousmane Dembélé si és necessari."

Com ha indicat RMC Sport, Ousmane Dembélé tampoc ha tancat pas les portes a renovar en les últimes setmanes.

"No se sap el que es farà, no es diu res. Però els dirigents estan pendents només d'Ousmane. Des del principi, hem demostrat que volem parlar amb condicions, però sense tancar la porta."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut