Joao Félix i Riqui Puig es van saludar al túnel de vestidors del Camp Nou (Instagram FCB)
Futbol

L'afectuosa trobada entre Riqui Puig i Joao Félix al túnel de vestidors del Camp Nou

Poc després del partit de Lliga entre el Barça i l'Atlètic de Madrid, el migcampista de Matadepera i el davanter portuguès es van saludar de forma afectuosa al túnel de vestidors i es van intercanviar les samarretes

Redacció Esport3Actualitzat

Riqui Puig i Joao Félix són dos futbolistes que estan cridats a marcar una època al futbol mundial. Els dos joves jugadors van néixer el 1999 i amb només 19 anys ja brillen als seus respectius equips. Poc després del partit de Lliga entre el Barça i l'Atlètic de Madrid al Camp Nou, el migcampista de Matadepera i el davanter portuguès es van saludar de forma afectuosa al túnel de vestidors.

Els dos futbolistes apareixen somrients després d'haver-se intercanviat les samarretes. Una imatge que el club blaugrana va compartir al seu compte oficial d'Instagram amb el títol en anglès "The future of football" ("El futur del futbol").

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👶 The future of football 🤝 Fair play

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on


Riqui Puig i Joao Félix comparteixen generació futbolística i ganes de triomfar. El català és una de les perles de La Masia que està començant a fer-se un lloc al primer equip del Barça, mentre que el portuguès, format al planter del Benfica, està vivint la seva primera temporada a l'Atlètic de Madrid, que el va fitxar per 125 milions d'euros com a substitut del francès Antoine Griezmann.
Anar al contingut