L'AE Prat supera el Portugalete en l'anada de l'última eliminatòria de l'ascens a segona B (2-1)

L'equip català deixa encarrilada l'eliminatòria, però haurà de sentenciar a la tornada diumenge vinent a les 18:00

L'AE Prat està a 90 minuts de convertir-se en un nou equip de la Segona Divisió B. El conjunt català ha superat el Portugalete en l'anada de l'última eliminatòria per 2-1.

Treballada victòria al Sagnier de Prat, que s'ha trobat amb un combatiu conjunt basc disposat a no perdonar ni una pilota, per difícil que pogués semblar. Héctor ha avançat l'equip del Baix Llobregat però en menys de deu minuts Arbeloa ha fet pujar l'empat a 1 en el marcador. La resposta dels catalans no s'ha fet esperar i poc abans de la mitja part ha estat Pedro Bravo qui ha tornat a posar per davant El Prat.

A la segona part, l'equip local ha sortit amb la determinació de sentenciar el matx amb el tercer gol, però tot ha quedat en diverses ocasions que han obligat el porter basc, Jorge, a lluir-s'hi. L'AE Prat deixa encarrilada l'eliminatòria però haurà de sentenciar a la tornada diumenge vinent a les 18:00.