Amb l'acord de conformitat, el FC Barcelona posa punt final al cas Neymar
Barça

L'advocat del Barça ratifica l'acord de conformitat pel cas Neymar 1 a l'Audiència Provincial de Barcelona

L'Audiència de Barcelona homologarà l'acord en una sentència que dictarà properament i el Barça assumirà dos delictes fiscals i pagarà 5,5 milions d'euros en multes

Actualitzat

L'Audiència Provincial de Barcelona ha donat per bo l'acord de conformitat entre el FC Barcelona i la Fiscalia per tancar el cas Neymar 1 a què van arribar el passat mes de juliol. D'aquesta manera, el club accepta pagar una multa de 5,5 milions d'euros i l'expresident Sandro Rosell i l'actual president del Barça, Josep Maria Bartomeu, queden alliberats de qualsevol acusació. 

Aquest dimecres al matí, l'advocat del club blaugrana ha ratificat l'acord amb el ministeri fiscal i l'Advocacia de l'Estat a la seu de l'Audiència Provincial que tancarà de forma definitiva en forma de sentència l'anomenat cas Neymar 1, relacionat amb la denúncia formulada pel soci Jordi Casas l'any 2013.

Independentment, el cas Neymar 2 segueix el seu curs judicial i és que encara està pendent resoldre la denúncia del fons d'inversió brasiler DIS, propietari d'un percentatge dels drets federatius del jugador.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut