Gavi saluda Luis Rubiales
Futbol

L'actitud de Gavi preocupa l'entorn de la selecció espanyola

El migcampista blaugrana va començar la concentració a Las Rozas amb la tibantor pel clàssic i la va acabar deixant una sensació de malestar

Sebas GuimActualitzat

Una empenta a Ceballos i un cop de colze a Carvajal van encendre els ànims del madridisme en l'últim clàssic disputat al Camp Nou. Els més crítics amb el jove talent blaugrana van posar tota la carn a la graella de cara a la concentració amb la selecció espanyola, en què el migcampista andalús s'havia de trobar i conviure amb els futbolistes del Reial Madrid. No obstant això, la concentració es va desenvolupar amb normalitat.

Com a mínim, de portes enfora. Segons informa el diari digital Relevo, Pablo Páez Gavira va protagonitzar alguns episodis que han deixat descontents els dirigents federatius. El primer de tots va passar a Màlaga, amb motiu d'una sessió de firmes amb aficionats. Estava previst que Gavi hi anés, però va excusar la seva participació en l'acte al·legant mal de cap i van acabar-hi anant tres companys seus (Olmo, Rodrygo i Gayà), que van mostrar el malestar amb el jugador del Barça. Fonts de la Federació Espanyola de Futbol asseguren que el mal de cap era fruit d'un cop rebut en un entrenament. Tot i això, asseguren, posteriorment es va trobar millor i va decidir baixar a atendre l'afició.

@sefutbol ? Los mejores ratitos son con vosotros, afición. ¡¡GRACIAS, Málaga!! #VamosEspaña | #EURO2024 | #deportesentiktok | #tiktokfootballacademy ? sonido original - Selección española

L'altre punt delicat és la intensitat de Gavi en els entrenaments. Els seus companys estan molestos per diverses entrades que consideren fora de lloc per a una pràctica. El capità, Álvaro Morata, va haver d'intervenir per demanar-li que no anés tan fort.

El de Los Palacios va ser titular contra Noruega, però va començar el partit contra Escòcia des de la banqueta. Una suplència que, segons Relevo, arribava després que Gavi hagués manifestat la incomoditat de jugar com a extrem esquerre. El blaugrana no la va encaixar de bon grat. Les queixes són vistes per la resta d'internacionals com una falta de respecte. En una de les rodes de premsa, el seleccionador, Luis de la Fuente va enviar un missatge al jove migcampista.

"Està en un procés de creixement. Amb el temps aprendrà a controlar alguns comportaments que potser no són beneficiosos per a ell o per a l'equip."

Des de l'RFEF admeten que Gavi és molt despistat i que sempre treballa al límit, però no consideren que sigui, o pugui ser en el futur, un problema per a la convivència en la selecció espanyola.

Anar al contingut