BÀSQUET

L'acord imminent entre Pau Gasol i el Barça s'ha de tancar abans de dimecres

Gasol necessita cinc contra cinc. El Barcelona li obre la porta. Pau torna a casa i podrà posar-se en forma al Palau. El club el rep amb els braços oberts i Jasikevicius sap que sumarà des del primer minut

Redacció Esport3Actualitzat

El bàsquet ha entrat en campanya. Si Laporta demanava més protagonisme per a Juan Carlos Navarro a la secció blaugrana, dissabte un altre candidat, Toni Freixa, publicava un tuit que anticipava la notícia del cap de setmana: la tornada de Pau Gasol al FC Barcelona. Poc després afegia:

 

 

Aquest matí, el candidat Freixa a RAC1 ha defensat el seu acte de bona fe i de barcelonisme.

 

"Jo només volia traslladar una il·lusió i en cap moment vaig voler fer res més. A partir d'aquí, respectar el club i el jugador i esperar la seva decisió. Si ho confirmen, tindrem una gran notícia."

 

Televisió de Catalunya va contrastar aquesta notícia. Hi van haver contactes a l'estiu, però les dues parts consideraven que era aviat. El jugador volia recuperar-se bé de la seva lesió i intentava trobar un equip als Estats Units. En paral·lel, estrenava paternitat i protagonitzava el rol més important de la seva vida.

 

 

Al gran dels Gasol, discret i prudent, el va sorprendre la filtració dissabte al matí a Califòrnia, on viu amb la seva dona Catherine McDonnell. No va ser un desmentit, però continuava demanant temps.

 

                  

L'acord entre les dues parts es pot tancar en les pròximes hores perquè dimecres es tanca la data màxima per inscriure un jugador a l'Eurolliga. Pau necessita més al Barça que el Barça a Pau, però és un simbiosi que permetrà les dues parts donar un salt endavant. La intel·ligència del millor jugador de bàsquet que ha donat Catalunya serà una virtut més de l'actual equip més en forma d'Europa.

 

 

 

ARXIVAT A:
Pau Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut