Barça

La cimera entre l'agent de Gavi i el Barça acaba sense acord però amb bones sensacions

Les negociacions per la continuïtat del jove migcampista han avançat en una reunió on s'han continuat acostant les posicions entre totes dues parts

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest divendres hi ha hagut una nova reunió dels agents de Gavi amb els representants del Barça on s'ha continuat amb la negociació per la renovació del contracte de la jove perla del Barça. 

Tot i que no hi hagut un acord definitiu, les diferències econòmiques entre l'oferta del club blaugrana i les pretensions dels representants del jugador són, cada cop, més petites.

La negociació encara s'allargarà en més trobades, la part del jugador indica que les sensacions són bones i esperen arribar a una resolució definitiva satisfactòria per a les dues parts. 

L'oferiment del Barça situaria el migcampista andalús en una escala salarial similar a la de Ronald Araújo, que fa unes setmanes va renovar fins al 2026. Des del Barça també són optimistes i creuen que es podria anunciar, ben aviat, un acord.

Una negociació llarga i amb alts i baixos

L'agent del migcampista, Iván de la Peña, ja ha tingut diverses trobades amb la directiva blaugrana per negociar la renovació del futbolista. Aquesta mateixa setmana, tal com ha explicat Xavi Campos a Catalunya Ràdio, "els responsables esportius del Barça han fet arribar per escrit la proposta de renovació que havien plantejat verbalment fa unes setmanes".

 

L'estiu a can Barça no es preveu gens fàcil. El club necessita reforçar la plantilla del primer equip, però els problemes econòmics dificultaran molt la tasca a la directiva. Tenint en compte els inconvenients a l'hora de fitxar nous futbolistes, el Barça intenta lligar els joves jugadors que han destacat aquesta temporada. Pedri, Ansu Fati i Araujo ja han renovat els seus contractes, i ara tota l'atenció està centrada en Gavi.

El contracte de Gavi amb el Barça expira el 30 de juny del 2023 i el club blaugrana vol lligar el futur del jugador

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut