La Copa del Rei (@ACBCOM)
La Copa del Rei (@ACBCOM)
Bàsquet

L'ACB assegura que "la Copa del Rei es jugarà" tot i la convocatòria de vaga dels jugadors

Esther Queraltó, secretària general de l'ACB, ha explicat la posició de la patronal del bàsquet

Actualitzat

La secretària general de l'Associació de Clubs de Bàsquet (ACB), Esther Queraltó, ha assegurat que "la Copa del Rei es jugarà" tot i la vaga convocada pel sindicat de jugadors (ABP) arran del trencament de les negociacions del nou conveni.

"Els clubs ens han assegurat que aniran a la Copa del Rei i que competiran, així que estem segurs que la Copa es jugarà", ha assenyalat Queraltó aquest divendres en un comunicat. Dijous, després d'una reunió de 5 hores, es van trencar les negociacions entre ACB i ABP.

La Copa del Rei s'ha de celebrar entre el 15 i el 18 de febrer a Las Palmas de Gran Canaria. La màxima responsable de l'ACB des que el president Francisco Roca va cessar del seu càrrec el 22 de novembre considera una "irresponsabilitat tremenda" la convocatòria de vaga de l'ABP, a qui acusa de no informar dels seus motius els seus associats.

El sindicat de jugadors ha reaccionat a les acusacions de Queraltó amb un altre comunicat on explica la importància que te per a l'ABP el Fons Social, la gran font de discrepància amb l'ACB.



 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut