L'estonià Ragnar Klavan, l'heroi inesperat del Liverpool (Reuters)
Futbol

L'absència de Coutinho al Liverpool dispara els rumors

El brasiler no ha jugat avui en el triomf "in extremis" dels "reds" a Burnley, però Klopp insisteix que no té res a veure amb un eventual traspàs al Barça

Actualitzat

El Liverpool ha guanyat "in extremis" a Burnley (1-2) en un partit marcat per l'absència de la convocatòria de Philippe Coutinho. Tot i que el tècnic Jürgen Klopp ha adduït una lesió lleu del brasiler per donar-li la baixa, aquest fet ha disparat els rumors sobre un eventual traspàs al Barça.

"Tant Phil (Coutinho) com Mo (Salah) estan lesionats i per això no han jugat -ha dit Klopp al final del partit-. No són lesions serioses però són dubte contra l'Everton". L'ambient estava enrarit per una publicació comercial de Nike on la marca nord-americana anunciava el fitxatge imminent de l'internacional brasiler per part del Barça. Aquest fet, segons alguns mitjans anglesos, no ha agradat gens al club anglès, que igual que a l'estiu, no pensa afluixar ni mica en les seves pretensions. Sembla que si Coutinho arriba al Barça serà pagant el gust i les ganes.  

Victòria "in extremis"

El Liverpool s'ha avançat a Burnley mitjançant un gol de Sadio Mané però no ha estat fins al temps de descompte que Ragnar Klavan, rematant de cap la pilota desrprés d'un servei de falta, ha segellat el triomf dels "reds", que ja encadenen 13 jornades de Lliga sense perdre.

ARXIVAT A:
Coutinho
Anar al contingut