Felix Claar ha liderat l'Aalborg amb 8 gols
Handbol

L'Aalborg sorprèn el PSG (33-35) i es planta a la final de la Champions

Els francesos, que partien com a favorits, han desaprofitat un avantatge de 5 gols. El suec Claar, 8 dianes, ha liderat la victòria danesa.

L'handbol és l'esport nacional de Dinamarca. Les seleccions masculina i femenina han estat campiones del món, però mai cap club havia jugat una final de la Champions. És la fita històrica que ha aconseguit l'Aalborg, contra pronòstic, en superar el PSG per 33-35 en l'estrena de la Final Four al Lanxess Arena de Colònia.

Els francesos, dirigits per l'espanyol Raúl González, han dominat des de l'inici. Els danesos han estat 9 minuts sense marcar fins que ha arribat la diana de Felix Claar. El primera línia suec ha estat l'home del partit amb 8 gols de 9 llançaments. L'Aalborg ha anat de menys a més i, al descans, el PSG només manava 15-13.

El màxim avantatge francès ha estat de 5 gols (19-14, minut 34). Nedim Remili, 7 gols, ha estat l'home més encertat del PSG en atac. Però els danesos, que la temporada pròxima incorporaran estrelles mundials com Mikkel Hansen o el blaugrana Aaron Palmarsson, van cremant etapes exitoses a tota velocitat. Després de carregar-se el Flensburg als quarts de final, els homes de Stefan Madsen han jugat amb més serenor el tram decisiu de la semifinal. Només 8 segons abans de la conclusió, al suec Lukas Sandell no li ha tremolat el braç en l'últim llançament.