Una imatge de la Marató de Barcelona del 2015 (www.zuricmaratobarcelona.es)
Una imatge de la Marató de Barcelona del 2015 (www.zuricmaratobarcelona.es)
Atletisme

La Zurich Marató de Barcelona, entre les cinquanta millors proves del món

La Federació Internacional d'Atletisme (IAFF) ha atorgat a la prova barcelonina l'etiqueta de bronze. Aquesta distinció la situa dintre de la llista de les maratons amb més prestigi

Pau RodríguezActualitzat

La Zurich Marató de Barcelona és considerada des d'aquest divendres una de les proves amb més prestigi de la seva categoria. La Federació Internacional d'Atletisme (IAFF) ha atorgat a la marató l'etiqueta de bronze, el que significa que la cursa barcelonina se situa entre les cinquanta millors proves del món. "El reconeixement ens anima a seguir treballant per aconseguir l'excel·lència", ha assegurat la comissionada d'esports de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza.

Aquesta era la primera vegada que la Marató de Barcelona presentava la seva candidatura per rebre un guardó per part de la IAFF. La federació es basa en diferents requisits per atorgar aquesta mena de reconeixements, com per exemple el nivell dels atletes, la qualitat del circuit, els serveis que s'ofereixen als corredors, o la cobertura que rep l'esdeveniment en els mitjans de comunicació.

L'etíop Getachew Abayu va ser el guanyador de l'última edició de la Marató de Barcelona. La cursa estrenarà la flamant etiqueta de bronze el proper diumenge 13 de març, en la que serà la 36a edició de la prova.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut